Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Q4W: WATERTECHNOLOGIE & WATERMANAGEMENT

Q4W is een onderneming die gespecialiseerd is in watertechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest innovatieve ontwikkelingen op gebied van watermanagement. Hoog in het vaandel van ons bedrijf staat het duurzaam en kostenefficiënt beheren van waterbehandelingstechnologieën, het integreren van toegepaste onderzoeken, het verzorgen van participatie van leefgemeenschappen en het in kaart brengen van de totale bedrijfskosten tot aan de eindgebruiker.

Schoon drinkwater in ontwikkelingslanden

Het uiteindelijke doel van Q4W is het verzorgen van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden waar bij leefgemeenschappen eigendom worden van de waterbehandelingsfabriek en eindverantwoordelijke zijn in het zelfstandig managen van het proces waarbij locale ondernemers de marketing en het onderhoud verzorgen.

Contact

 

DOELSTELLING

Ons streven is het verzorgen van veilig en schoon drinkwater door een geïntegreerde benadering van efficiënte technologie toe te passen. Het ontwikkelen en toepassen van wetenschappelijk onderzoek en de overdracht van kennis gaat hiermee hand-in-hand.

Stabiliteit & beheer van de watervoorzieningen

Met het oog op de toekomst, helpen wij ook lokale bedrijven te stimuleren zodat zij meer banen kunnen creëren voor de plaatselijk bevolking. Dit zal helpen om economische stabiliteit te brengen in kwetsbare gemeenschappen en het zal ook het beheer van de watervoorzieningen bevorderen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren