Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

TOEGEPAST WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

In veel ontwikkelingSlanden zijn onderzoeken op sociaal vlak naar informatie over water- en eindgebruikers die potentiële klanten kunnen zijn, niet nauwkeurig en incompleet. Hierdoor bestaat er geen betrouwbaar beeld is van de processen en waar die informatie op gebaseerd is. Q4W integreert resultatren van toegepast onderzoek.

 

WETENSCHAPPELIJKE INFORMATIE

Vaak gaan investerings maatschappijen, die pro armoedebestrijding zijn, af op deze onbetrouwbare informatie, waardoor onjuiste beslissingen worden gemaakt op het gebied van waterlevering.

Dit tekort aan juiste informatie heeft betrekking op alle gebieden die te maken hebben met drinkwaterlevering, zoals waterbehandeling, hygiëne en ziektes, de invloed van water op gemeenschappen, bestaande projecten en nieuwe ontwikkelingen, innovaties en onderzoeken door (kennis) instituten.

DE METHODE K4W

Kennisinstituten hebben vaak een onderzoeksprioriteit waardoor de verbinding met operationele waterbedrijven niet wordt gemaakt, Eenzijdige kennis wordt dan niet optimaal geïmplementeerd.
Q4W; de waterbehandelingstechnologie van K4W, de waterleveringsunits en het met chip geïntegreerde betaalsystemen zijn allen voorzien van toegepaste wetenschaps- en onderzoekstechniek, speciaal voor water gerelateerde toepassingen, waardoor ondernemingen snel en efficiënt op basis van deze data, hun service, innovatie en bedrijfsanalyse kunnen aanpassen.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren