Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

SCHOON DRINKWATER

Op dit moment is het verzorgen van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en transitielanden een enorme uitdaging.
In veel grote steden bestaat er een redelijke levering van schoon drinkwater, maar een slechte infrastructuur, gebrek aan materiaal en personeel, zorgen voor een onstabiele en onveilige leverings situatie. Door deze omstandigheden worden de verantwoordelijkheden van de overheden vaak uitbesteed aan “privéondernemingen”.

 

EEN UITDAGING

Veel van deze ingehuurde privéondernemingen ondervinden problemen door een slechte communicatie over de problematiek, waardoor het moeilijk is om een goede levering en service te kunnen verlenen. Door deze situaties ontstaan er vaak nog meer leveringsproblemen, de klant betaalt de rekening niet en onderhoud van systemen, bijvoorbeeld bij lekkages, wordt niet uitgevoerd.


Tevens is er bij de privéondernemingen een tekort aan adequate informatie over de economische en sociale status van de eindgebruikers, ten aanzien van een effectieve kostendekkende waterbehandeling en de levering van de technologie. Een ander probleem is het tekort aan kennis om over te gaan van traditionele waterlevering, zoals tankauto’s en handpompen, naar nieuwe technieken.

MULTIFUNCTIONELE WATERBEHANDELING

Met deze kennis heeft Q4W een methode ontwikkeld voor een betaalbaar en multifunctionele waterbehandeling, compleet met drinkwaterleveringSstations en een digitaal chip betaalsysteem.

Mede hierdoor is het mogelijk om als gemeenschap, privéonderneming en als eindgebruiker te kunnen investeren en zo ook te kunnen profiteren van de waterbehandeling en levering. Belangrijk hierin is de mogelijkheid voor telecombedrijven te kunnen participeren en een bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling en zelfstandigheid van hun abonnementhouders.

 
 

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE K4W

De gepatenteerde technologie K4W genaamd, drinkwaterleveringstations en het digitale chip betaalsysteem, zijn geïntegreerd met een toegepaste wetenschapstechnologie om de data van de eindgebruikers te kunnen analyseren.

Dit geeft gemeenschappen en privéondernemingen de mogelijkheid om op dagelijkse basis, analyses te kunnen doen en te anticiperen op service, onderhoud en communicatie.
De K4W toegepaste wetenschapstechnologie en data-analyse geeft de gemeenschappen en privéondernemingen een platform om op een gedegen en veilige manier behandeld drinkwater te kunnen leveren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren