Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

SPECIALIST IN WATERTECHNOLOGIE

Wij zijn gespecialiseerd in K4W-technologie, ontwikkeling en dienstverlening in de waterbeheersector. Daarnaast geven wij training op het gebied van ontwikkelingscapaciteiten, zetten wij programma’s op voor onderzoek naar water- en sanitaire voorzieningen en bieden wij TVET (Technical Vocational Education Training) stages aan.

 

DOELSTELLING

Ons streven is het verzorgen van veilig en schoon drinkwater door een geïntegreerde benadering van efficiënte technologie toe te passen. Het ontwikkelen en toepassen van wetenschappelijk onderzoek en de overdracht van kennis gaat hiermee hand-in-hand.

Economische stabiliteit

Met het oog op de toekomst, helpen wij ook lokale bedrijven te stimuleren zodat zij meer banen kunnen creëren voor de plaatselijk bevolking. Dit zal helpen om economische stabiliteit te brengen in kwetsbare gemeenschappen en het zal ook het beheer van de watervoorzieningen bevorderen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren