Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

K4W, INNOVATIEVE WATERBEHANDELINGTECHNOLOGIE VAN Q4W

K4W, de innovative waterbehandeling technologie van Q4W, levert op basis van integrated approach, water levering units en chip betaalsystemen, dit businessmodel is gebaseerd op een duurzaam leveringsmodel.

Intregaal kostendekkend

Het door K4W geïmplementeerde en geleverde systemen zal zorgen voor een watertarief dat integraal kostendekkend is en waar een winstmarge mogelijk is.

In dit bedrijfsmodel is de waterlevering eigendom, wordt gemanaged en permanent onderhouden door de locale organisaties. Dankzij het technische kenniswerk van Q4W wordt er zorg gedragen, samen met partners, bedrijven, gemeenten en kennisinstituten, voor de waterleveringstations en de huisaansluitingen.

Hieronder valt ook het personeelsbeleid voor het verzorgen van bedrijfsontwikkeling in watertechnologie, worden er trainingen en scholing geregeld voor locale ondernemers en het verzorgen van micro-credit en SME-leningen. Dit geheel is een sterke basis om een inkomen te genereen uit onderhoud, reparaties en tijdelijke vervangingen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren