Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

  • QUALITY FOR WATER

  • QUALITY FOR WATER

  • QUALITY FOR WATER

  • QUALITY FOR WATER

  • QUALITY FOR WATER

INVESTEER IN DE NIEUWSTE WATERTECHNOLOGIE

Q4W is een onderneming die gespecialiseerd is in watertechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest innovatieve ontwikkelingen op gebied van watermanagement. Hoog in het vaandel van ons bedrijf staat het duurzaam en kostenefficiënt beheren van waterbehandelings technologieën, het integreren van toegepaste onderzoeken, het verzorgen van participatie van leefgemeenschappen en het in kaart brengen van de totale bedrijfskosten tot aan de eindgebruiker.

 

Ons streven is het verzorgen van veilig en schoon drinkwater door een geïntegreerde benadering van efficiënte technologie toe te passen. Het ontwikkelen en toepassen van wetenschappelijk onderzoek en de overdracht van kennis gaat hiermee hand-in-hand.

INVESTEERDERS

Op dit moment is het verzorgen van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en transitielanden een enorme uitdaging.

Meer lezen

DUURZAAMHEID

K4W, de innovative waterbehandeling technologie van Q4W is gebaseerd op een duurzaam leveringsmodel.

Meer lezen

ONDERZOEK

Toegepast wetenschappelijk onderzoek op sociaal vlak naar informatie over water- en eindgebruikers, evt. potentiële klanten 

Meer lezen

INNOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in K4W-technologie, ontwikkeling en dienstverlening in de waterbeheersector.

Meer lezen

 

DE MISSIE VAN Q4W

Het uiteindelijke doel van Q4W is het verzorgen van schoon drinkwater in ontwikkelingslanden waarbij leefgemeenschappen eigendom worden van de waterbehandelingsfabriek en eindverantwoordelijke zijn in het zelfstandig managen van het proces. De marketing en het onderhoud worden verzorgd door locale ondernemers.

Meer over Q4W

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren